De goedkope en flexibele optie voor uw renovatie wensen in Vianen

Zit u er al een tijdje over te denken om uw huis te renoveren? Of bent u al een tijdje niet meer zo blij met uw keuken of uw badkamer? KVO bouw kan uw woning een nieuw leven inblazen. We zijn goedkoper en flexibeler dan een grote aannemer en u heeft maar met één persoon te maken. We komen de werkzaamheden bij u in Vianen opnemen en bespreken waarna we aan het traject beginnen. Daarnaast bieden wij u service en advisering omdat wij er in geloven dat de kwaliteit beleving van de klant wordt bepaald door een combinatie van uitvoering en service.

Renoveer uw badkamer, uw keuken of uw gehele woning

U kunt bij ons onder andere terecht voor een badkamer renovatie, woning renovatie of een gehele verbouwing van uw huis in Vianen. Heeft u pas een huis gekocht, maar biedt het huis achteraf toch niet genoeg woonruimte? Dan kunt u er voor kiezen om een stukje woning aan te laten bouwen. Een duurzamere manier van verbouwen, is renoveren. Door verouderde delen van uw huis in Vianen te vernieuwen of een kwaliteitsverbetering door te voeren bespaart u onder andere veel op nieuwe materialen. Daarnaast voorkomt het veel bouw- en sloopafval.

Kies voor woning renovatie in Vianen en renoveer uw vloer

Bent u zich ervan bewust dat een niet-geïsoleerde vloer wel 10 tot 15% aan warmte verliest ten opzichte van een geïsoleerde vloer? Het is daarom goed om eens te overwegen of u uw vloer wellicht een opknapbeurt kan gebruiken. Bent u toevallig van plan om uw woning te verbouwen? Dan raden wij het ook aan om na te denken over vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor gelijkmatige verwarming van uw woning omdat het efficiënter werkt dan een normale verwarming. Ook kan u voor vloerverwarming kiezen tijdens uw woning renovatie in Vianen. We voorzien dan de bestaande vloer van vloerverwarming. Houdt er rekening mee dat de vloer goed geïsoleerd moet zijn en iets in dikte gaat toenemen.

Vianen

Neem direct contact op vanuit Vianen

Bij KVO kunt u voor elke renovatieklus in Vianen terecht. Hoe groot of klein de klus ook is, op het gebied van woning renovatie, woning verbouwing of badkamer renovatie kunt u met elke klus bij ons terecht. Meer weten over de vele mogelijkheden en over wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om eens contact met ons op te nemen. Bel ons op06-20453022, stuur een email naar info@www.kvobouw.nl , of vul het online contactformulier in en we komen graag bij u in Vianen de mogelijkheden bekijken.