Timmerfabriek en opslagruimte

Bouwbedrijf Keiman Verbouw Onderhoud werk nauw samen met een erkende timmerfabriek die beschikken over een grote werkplaats waar het hout altijd droog opgeslagen ligt tevens worden de kozijnen ramen en deuren in hun eigen spuiterij gespoten zodat er onder komo keur kan worden afgeleverd.

Maatwerk

In de timmerfabriek worden de benodigde materialen op maat gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat we minder afhankelijk zijn van andere bedrijven. Hierdoor kunnen we samen op korte termijn maatwerk leveren. Er is direct contact tussen Kvo bouw en de medewerkers in de timmerfabriek. Zo houden we de lijnen kort en is er minder kans op fouten.

Monumentaal timmerwerk

In de timmerfabriek wordt ook monumentaal werk vervaardigd. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de renovatie van monumentale boerderijen. Monumentaal timmerwerk is echt ambachtelijk en specialistisch werk. We zijn er dan ook samen trots op dat wij samen over deze vaardigheden beschikken.

Veilig wonen

De timmerfabriek is aangesloten bij het Politie Keurmerk Veilig Wonen. In al onze aanbiedingen en producten wordt hang- en sluitwerk geleverd dat aan de minimale eisen van dit keurmerk voldoet. Zekerheid voor kwaliteit! Wij hebben kunnen u hiervoor een advies geven over veilig hang- en sluitwerk.

Tot 90 procent minder kans op een inbraak!

Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben aanzienlijk lagere kans op een geslaagde inbraak (wel tot 90 procent!).