Uw renovatie van A tot Z verzorgd in Rijswijk

KVO bouw staat voor Keiman Verbouw en Onderhoud. Deze naam maken wij waar door sinds 2003 gespecialiseerd te zijn in onderhoud, renovatie, opbouw en uitbouw. U kunt ons in Rijswijck voor allerlei soorten opdrachten inschakelen: de grootte van de opdracht maakt niet uit. Denk hierbij onder andere aan een badkamer renovatie, een woning renovatie of een complete woning verbouwing. We zijn goedkoper en flexibeler dan een grote aannemer en denken bij elke stap met u mee. Wij opereren allround en verzorgen uw renovatie of verbouwing van A tot Z.

Renoveren in Rijswijk: een duurzame optie

Renovatie is de meest effectieve manier van duurzaam bouwen. U verlengt namelijk de levensduur van uw woning in Rijswijk en daarom bent u erg milieubewust bezig! Daarnaast bespaart u op veel materialen en voorkomt dit veel bouw- en sloopafval. Wanneer u het niet zo ziet zitten om te renoveren en toe bent aan iets compleet nieuws, dan kan ervoor kiezen om het bestemmingsplan van een pand in Rijswijk te veranderen. Een oud kantoor of een oude brandweerkazerne kan bijvoorbeeld erg geschikt zijn als woning.

Ruimte nodig? Bouw uit in Rijswijk en voel u vrij

Een huis kan op het eerste gezicht ruim aanvoelen. Maar in de loop van de jaren kan dit door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding veranderen. Ook kan u simpelweg na een paar jaar behoefte krijgen aan een ruimte voor uzelf. Herkent u dit? Wellicht is uitbouwen dan iets voor u. Kies voor een woning verbouwing en KVO zal u begeleiden in dit proces. Wij helpen u tijdens het traject met het verkrijgen van de nodige papieren en daarnaast adviseren we u over de plek van de uitbouw zodat u hier geen spijt van krijgt. Ook adviseren wij u over de juiste materialen.

Rijswijk

Neem contact op vanuit Rijswijk en start met renoveren

Weet u nog niet helemaal zeker welke aannemer u gaat inschakelen voor uw renovatieklus in Rijswijk? Wij helpen u graag bij het maken van die keuze door een vrijblijvende offerte op te stellen. En wees niet bang dat uw klus te groot of te klein is: wij nemen alle opdrachten aan! Interesse in meer info over woning verbouwingen, woning renovaties of bijvoorbeeld badkamerrenovaties? Bel ons dan gerust op 06-20453022, stuur een email naar info@www.kvobouw.nl , of vul het online contactformulier in. We kijken er naar uit om u in de toekomst te helpen bij uw renovatie in Rijswijk!