Welkom bij Keiman Verbouw & Onderhoud

Specialist in veelzijdigheid.

Sinds 2003 is Kvo bouw ontstaan uit maatschappelijke behoefte en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige specialist in alle voorkomende werkzaamheden of het nu gaat voor onderhoud`s werkzaamheden of renovatie of een complete aanbouw, dan zijn wij graag Uw partner.

Kvo is een bedrijf met vakmanschap en visie en denken graag met U mee. Wij beperken ons niet tot alleen het uitvoeren van een klus, maar wij gaan verder. Wij kunnen en zullen U de gehele klus begeleiden.

Zo kunt U profiteren van de deskundige adviezen.

Waarom kvo bouw als kleine aannemer inschakelen?

Een bedrijf als kvo bouw is goedkoper en flexibeler als een grote aannemer. Meestal heeft u maar met één persoon te maken, daarom kom ik zelf bij U de werkzaamheden opnemen en  bespreken.

Ik zal de werkzaamheden dan ook zelf bij U uitvoeren en bij grote werken de hulp inroepen van mijn collega`s.

Het voordeel daarvan is dat u als klant één aanspreekpunt heeft. Een werk uitvoeren bestaat niet alleen uit doen van het werk, maar omvat ook de bijbehorende service en advisering. De kwaliteit beleving van de klant wordt uiteindelijk bepaald door een combinatie van uitvoering en service.

Onze diensten

Kvo bouw is een allround bedrijf, dus U hoeft niet apart een loodgieter of tegelzetter in te schakelen bij bijvoorbeeld een badkamer renovatie.  Wij maken de complete badkamer van A tot Z.

Kvo is dan ook een veelzijdig bedrijf met vakmanschap bij de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Denk aan toilet of badkamer renovatie , zolderverbouwing, timmerwerk, verlichting, stuc werkzaamheden, uitbouw enz. Maar ook voor kleine projecten zijn wij u graag van dienst. Mijn slogan is dan altijd; werk is werk.

Heeft U behoefte aan een goed professioneel bedrijf voor een korte of langere periode? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met KVO Bouw door te bellen naar: 06-20453022 of te mailen naar: info@www.kvobouw.nl.