Renoveer uw huis in Meteren met KVO bouw

Door de jaren heen is KVO bouw uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van renovatie, uitbouw en verbouwingen. Voor zowel kleine als grote opdrachten zijn wij in te schakelen. Wij geloven namelijk in de slogan “werk is werk” en zetten ons daarom voor elke opdracht met 100% in. Doordat wij allround opereren hoeft u zich nergens druk om te maken! Wij regelen bijvoorbeeld een loodgieter en een tegelaar waardoor uw renovatie of verbouwing van A tot Z verzorgd wordt. U kunt onder andere in Meteren bij ons terecht voor uw woning verbouwing, uw woning renovatie of uw badkamer renovatie.

Trakteer uw keuken of badkamer in Meteren op renovatie

Heeft u op dit moment nog niet de behoefte om te verhuizen, maar bent u wel toe aan verandering? Of bent u bijvoorbeeld alleen tevreden over uw keuken of uw badkamer omdat deze simpelweg te oud zijn? KVO bouw is gespecialiseerd in het renoveren van keukens en badkamers. Naast het opleveren van het gerenoveerde deel van uw huis bieden wij u ook een uitstekende service en voorzien wij u van ervaren advies. We kijken namelijk goed naar de kleuren, de materialen en naar bijvoorbeeld de badkamermeubels.

Draag uw steentje bij aan het milieu en kies voor renovatie

Wist u dat wanneer u voor renovatie kiest, u erg milieubewust handelt? Renovatie is namelijk de meest effectieve manier van duurzaam bouwen. Wanneer u uw woning renoveert in Meteren, dan bespaart u op veel materialen. Dit voorkomt bouw- en sloopafval. Wanneer u liever niet renoveert omdat u zich niet meer prettig voelt in uw woning maar wel een steentje bij wil dragen aan het milieu, dan kunt u altijd nog kiezen om een bestemmingsplan van een pand in Meteren te veranderen. Een leegstand pand of een oud kantoor kan perfect fungeren als een woning.

Meteren

Kies voor woning renovatie in Meteren

Bent u er klaar voor om de stap te zetten? Neem dan direct contact op en we bespreken de vele mogelijkheden. Wees niet gevreesd dat uw klus te klein of te groot is: we nemen alle klussen aan! Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie via 06-20453022 of stuur een mail naar info@www.kvobouw.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen op onze site en we bespreken graag de mogelijkheden in Beusichem. We helpen u graag in de toekomst met het renoveren van uw woning in Meteren.