Laat uw woning isoleren door KVO Bouw

Door uw woning goed te isoleren kunt u veel geld besparen doordat u minder kwijt bent aan energiekosten. Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van advies over hoe uw huis het beste kan worden voorzien van isolatie. KVO Bouw kan verschillende soorten isolatie aanbrengen in uw huis.

Vloerisolatie

Met goede vloerisolatie woont u een stuk comfortabeler en energie zuiniger. Wanneer je een niet-geïsoleerde vloert hebt, is de gemiddelde temperatuur van de vloer 11°C. Mét vloerisolatie komt u op een comfortabele 20°C. U kunt dan ook fijn op blote voeten rondlopen. Wij kunnen zowel nieuwbouw woningen als bestaande woningen voorzien van vloerisolatie.

Dakisolatie

Het goed isoleren van uw dak kan voor een ontzettend grote besparing zorgen op uw energiekosten. Omdat warme lucht opstijgt verliest u veel warmte via het dak. Er kan soms wel 25% van alle warmte verloren gaan door een slecht geïsoleerd dak. Wij kunnen dakisolatie aanbrengen in nieuwbouw projecten, maar kunnen ook uw huidige dak voorzien van isolatie.

isolatie

Isolatieglas

Isolatieglas zorgt voor een veel betere isolatie dan enkel glas. Het bestaat meestal uit verschillende lagen glas met hiertussen een soort gas of lucht. Er bestaat ook isolatieglas met 3 lagen glas. KVO Bouw kan beide soorten voor u installeren. Warmte trekt door het glas naar buiten, kou gaat juist naar binnen. Met isolatieglas minimaliseert u deze uitwisseling. Uw huis blijft daardoor in de winter lekker warm, in de zomer fris en u bent minder kwijt aan energiekosten. Bent u benieuwd naar de kosten van het installeren van isolatieglas? Neem dan snel contact op met KVO Bouw.