Een complete renovatie van A tot Z in Geldermalsen

Wanneer u op zoek bent naar een allround bouwbedrijf dat met u meedenkt en u net dat stukje extra service biedt, dan bent u bij KVO bouw aan het juiste adres. Wij opereren allround en verzorgen uw renovatie project van A to Z. U hoeft bijvoorbeeld geen loodgieter of tegelzetter te regelen in Geldermalsen, dit verzorgen wij voor u. U kunt bij ons onder andere terecht voor badkamer renovatie, woning renovatie of een complete woning verbouwing. Voor zowel grote als kleine opdrachten in Geldermalsen kunt u bij ons terecht.

Renoveer in Geldermalsen uw badkamer

Heeft u een verouderde badkamer in Geldermalsen? KVO helpt u graag door middel van een badkamer renovatie. Als eerste kijken we naar de situatie bij u thuis in Geldermalsen waardoor we goed rekening kunnen houden met de verwarming, isolatie en ventilatie van uw badkamer. In een badkamer wenst u namelijk een aangename omgevingstemperatuur wat tijdens de badkamer renovatie gerealiseerd kan worden door vloer- en/of wandverwarming. Hiervoor moet de badkamer goed geïsoleerd zijn, hier houden we ook rekening mee. Vervolgens bespreken we al uw wensen voor uw nieuwe badkamer. Houdt u van een botanische sfeer met veel licht? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken in materialen, kleuren en de juiste badkamermeubels.

Creëer meer ruimte in Geldermalsen en bouw uit

Wanneer u opziet tegen verhuizen maar eigenlijk wel toe bent aan iets meer ruimte in uw huis, dan kunt u ervoor kiezen om uit te bouwen. Wij begeleiden u tijdens de verbouwing van de woning waardoor u er niet alleen voor staat. KVO bouw denkt met u mee en helpt u bijvoorbeeld met het verkrijgen van de nodige vergunning. Ook denken wij met u mee over de precieze plek van de uitbouw en komen we bij u langs in Geldermalsen om naar de situatie te kijken en advies te geven over de juiste materialen.

geldermalsen

Een uitbouw kan namelijk veel toevoegen aan uw huis, mits er gebruik wordt gemaakt van de juiste materialen.

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw renovatie aan

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden in Geldermalsen? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u duidelijk inzicht krijgt in wat wij voor u kunnen beteken. Contact opnemen met KVO bouw kan gemakkelijk door ons te bellen op 06-20453022, een email te sturen naar info@www.kvobouw.nl , of door het online contactformulier op de website in te vullen. We luisteren graag naar uw wensen voor uw huis in Geldermalsen!