Laat uw badkamer professioneel renoveren

Is het tijd voor een uitvoerige badkamer renovatie? Neem dan contact op met de specialisten van KVO bouw. Wij komen uw badkamer precies zo renoveren, zoals u voor ogen heeft. Vraag eerst een gesprek met ons aan, zodat wij uw wensen en eisen helder kunnen krijgen. Wij volbrengen dit gehele traject betaalbaar, betrouwbaar en vakkundig. Voortdurend wordt u op de hoogte gehouden door onze contactpersoon, zodat er korte lijnen en een compleet overzicht ontstaan. Kortom, schakel ons in voor de badkamer renovatie!

Bereid u voor op ons eerste gesprek over uw badkamer

Voordat we beginnen aan het renoveren van uw badkamer, gaan we graag uitvoerig met u in gesprek. Tijdens dit gesprek proberen we al uw wensen en eisen te achterhalen, zodat wij weten wat wij voor u mogen betekenen. Zo vragen wij u naar uw budget voor deze renovatie, wij willen weten wanneer het verbouwen plaats mag gaan vinden en wij vragen u naar welke nieuwe inrichting u in gedachten had. Naar aanleiding van al deze informatie stellen wij een scherpe offerte en een haalbare planning op. Zo weet u wat u van ons mag verwachten, binnen welk tijdsbestek. Vanwege onze flexibele en veelzijdige aanpak, hoeft u geen ander bouwbedrijf in te schakelen voor deze renovatie. Dat scheelt u weer extra tijd en geld!

Ontdek uw mogelijkheden bij een badkamer renovatie

Vaak wordt gedacht dat een badkamer renovatie niet meer inhoudt dan het aanbrengen van nieuwe tegels. Niets is gelukkig minder waar. Zo kunnen wij uw douche vervangen. Sterker nog, wij kunnen de hele locatie van uw douche verplaatsen. Wenst u een bad op de plek waar voorheen de douche zat? Geen probleem! Wilt u uw enkele wasbak vervangen door een bredere variant?

badkamer renovatie

Heeft u interesse in een verwarmde spiegel met verlichting? En wat dacht u van vloerverwarming in uw badkamer? Kortom, er zijn volop keuzes voor u om te maken. Geef aan ons door wat u precies wenst, dan zorgen wij dat u straks volledig tevreden bent met het resultaat.

Schakel ons in voor de badkamer renovatie

Wilt u dat wij uw badkamer komen renoveren? Schakel ons bouwbedrijf dan in. Dan heeft u slechts één contactpersoon voor de gehele klus. Ook bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en betaalbare tarieven. De specialisten van KVO bouw pakken elke klus, hoe klein of groot ook, vakkundig, zorgvuldig en betaalbaar op. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-20453022, stuur een e-mail naar info@www.kvobouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag uw badkamer renoveren!