Aannemer nodig?

Wilt u in contact komen met een aannemer voor uw bouw- en renovatietraject? Schakel dan KVO bouw in. Onze aanpak is betaalbaar, flexibel en betrouwbaar. Hierdoor ligt uw gehele project in onderhoud, renovatie en uitbouw in professionele handen. En omdat wij werken met maar één contactpersoon, zijn de lijnen bij ons een stuk korter dan bij grote aannemersbedrijven. Op die manier kunnen we uw kwaliteitsbeleving optimaal maken door de combinatie van een perfecte uitvoering en een betrokken service. Neem contact op met onze aannemer.

Ontdek de werkwijze van onze aannemer

Alvorens de start van ons renovatie- of bouwtraject, gaan we uitvoerig met u in gesprek. Zo achterhalen wij uw wensen en ontdekt u meteen wat wij voor u kunnen betekenen. Naar aanleiding van onze eerste afspraak sturen wij u een duidelijke, geheel vrijblijvende offerte toe. U ziet dan direct welke diensten wij voor welke scherpe tarieven aanbieden. Ook kunt u dan meteen aangeven of er zaken in bijvoorbeeld de planning aangepast moeten worden. Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we een intensieve samenwerking ten behoeve van een zo kwalitatief mogelijk verloop van het traject. Desgewenst bieden wij u tussentijds advies. Zo zijn wij niet alleen de uitvoerende, maar ook uw adviserende partij.

Schakel bij deze projecten onze aannemer in

Onze werkwijze is zeer flexibel en veelzijdig. Hierdoor kunt u ons voor verschillende grote en kleine projecten inschakelen. Denk aan:

  • Verbouwingen en renovaties
  • Dakkapellen en dakramen
  • Badkamer en toilet renovatie
  • Opbouw en uitbouw
  • Timmerwerken

Aannemer

Wilt u de woonruimte van uw huidige woning uitbreiden? Geef dan aan onze aannemer door wat u precies wilt dat er gebeurt. Wij bouwen graag uw gewenste dakkapel, opbouw of uitbouw. Is uw badkamer of toilet aan een make-over toe? Voor een uitvoerige renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. U begrijpt, wat er ook aan uw woning of pand mag gebeuren, wij staan voor u klaar.

Neem contact op met onze aannemer

Schakel ons in als de aannemer van uw verbouw-, renovatie- of uitbouwproject. De specialisten van KVO bouw kunnen elke klus, hoe klein of groot ook, vakkundig, zorgvuldig en betaalbaar oppakken. Maak vandaag nog een afspraak met ons door te bellen naar 06-20453022, stuur een e-mail naar info@www.kvobouw.nl of vul ons online contactformulier in. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een geschikte aannemer voor uw project!